STIGLE MILIONSKE PONUDE: Zvezdu napuštaju tri strana igrača (FOTO)

Ekipa iz Kine spremna je da ispuni ono što u Crvenoj zvezdi traže kako bi došli do usluga veznog fudbalera tima iz “Ljutice Bogdana”.

U odnosu na najave od letos i uloženi novac Lorenco Ebisilio nema veliku minutažu u Crvenoj zvezdi i najavljen je rastanak na leto, a posle poziva iz Amerike (Orlando) jedna od opcija za nastavak karijere Holanđanima je Kina.

Kako saznaje HotSport dva drugoligaša su zaintresovana da dovedu bivšeg igrača Ajaksa, a spremni su da ponude crveno-belima za obeštećenje oko 1,5 miliona evra! Ova suma se svakako poklapa sa ambicijama lidera, koji je letos plaćen Apoelu blizu 600.000 evra.

Prema projekciji Ebisilio je trebalo da bude oslonac na sredini, ali dolaskom Mirka Ivanića totalno se nalazi u drugom planu i samo je upisao dva meča u nastavku sezone. Potpisom novog ugovora sa Markom Marinom ljudi iz Crvene zvezde su pokazali da imaju “dirigenta” tako da je jasno da se Holanđanin nalazi na izlaznim vratima i potražiće novu ekipu tokom leta.

Izgleda da njegova prodaja ne treba da predsatvlja problem mada igrač prvo hoće da ostane u Evropi i postoje ekipe koje su zaintresovane, pa se čeka povlačenje poteza.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pored Ebisilija, dva stranca, Džonatan Kafu i Rašid Sumaila, sigurno napuštaju Zvezdu pošto im ističu pozajmice i nisu u daljim planovima kluba.

hotsport