Stigla ponuda za napadača, cena skoro 3.000.000 evra

Prave ozbiljan tim.

Nekolicina igrača mogla bi da napusti Crvenu zvezdu već ovog leta. I dok se na Marakani čekaju adekvatne ponude za Lorenca Ebisilija, Ričmonda Boaćija, Filipa Stojkovića, Vujadina Savića i Milana Rodića, jedna konkretna je već stigla.

Mohamed El Fardu Ben dobio je poziv da se preseli u Istanbul i potpiše ugovor sa Bašakšehirom. Krilni napadač crveno-belih, međutim, odbio je da to učini, iako su Turci izašli sa ponudom od 2.800.000 evra.

Da je reprezentativac Komora prihvatio da to učini, uprava srpskog šampiona sigurno bi mu dala odrešene ruke, jer se radilo o pristojnom obeštećenju. Zanimljivo da je pre dve nedelje još jedan turski klub Konja želela da angažuje Bena, ali su glatko odbijeni, jer je njihova ponuda bila duplo manja. U ovom slučaju, uprava prvaka Superlige morala bi dobro da razmisli. 

El Fardu Ben

El Fardu BenFoto: MN Press

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sve je izvesnije da će Ben Fardu ostati na Marakani bar do kraja evropskih kvalifikacija, a onda će se odlučivati o njegovoj sudbini.

Ili će biti prodat u slučaju nove dobre ponude, ili će sesti za sto sa čelnicima Zvezde i razgovarati oko potpisa novog ugovora, pošto mu aktuelni ističe u junu naredne godine.

srbijadanas