Stigla nova ponuda za Pavkova, napadač se dvoumi

Milan Pavkov je Crvenoj zvezdi trebalo da donese tri miliona evra, tačnije 2,1 milion evra, kako je 900 hiljada bilo rezervisano za njegov bivši klub, niški Radnički.

Otišao je napadač u Kinu na pregovore sa Đangsuom, da bi se posle samo par dana vratio u Austriju, gde su fudbaleri Zvezde na pripremama.

Nije uspeo da se dogovori sa pomenutim kineskim klubom, problem je bio u plati, pa je Pavkov i dalje napadač srpskog šampiona.

O njegovo sudbini je u Austriji, gde su "crveno-beli" na pripremama, govorio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

"Izrazio je želju da ide. Mi smo se složili sa zahtevom. Nije se dogovorio oko uslova i vratio se. Ali to nas nije zabrinulo nimalo, jer imamo druge ponude za njega. A nećemo se ljutiti ni kao ostane", rekao je Terzić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nakon toga je otkrio i ko želi Pavkova u svojim redovima i koliko novca nudi.

"Imamo ponudu iz Francuske. U pitanju je prvoligaš, daje tri miliona evra. Međutim, plata za Pavkova je niža u odnosu na Kineze. Ima interesovanja iz Arabije i Emirata. On je izrazio želju da ide ovog leta. Onog trenutka kada igrač oseti da je vreme da ide, Zvezda neće zadržavati. Ne želimo na silu da zadržavamo igrače", jasan je generalni direktor Zvezde.

Šampion Srbije je na pragu novog pojačanja, u pitanju je napadač iz portugalske Tondele Tomane, pa se čini da bi Pavkov zaista mogao da napusti Zvezdu ovog leta. Portugalac večeras stiže u Beograd, gde će potpisati saradnju sa "crveno-belima".

sportske.net