Stanojević odgovorio na prozivke Delija “Lud sam, nego šta! Tek ću da budem još luđi”

Strateg crno-belih pričao o akciji navijača Zvezde

Trener Partizana Aleksandar Stanojević prokomentarisao je akciju navijača Crvene zvezde koji su noć pred 167. večiti derbi oblepili Beograd plakatima na kojima je bio upravo strateg crno-belih"

U akciji Delija Stanojević je prikazan u ludačkoj košulji, dok su pored njega ispisane rečenice kao što su "Bio je penal" i "Ne radi VAR". Svakako kao aludiranje na njegove ranije izjave vezane za VAR tehnologiju.

Koji leci, kažite mi - rekao je Stanojević kroz osmeh, pa nastavio:

- Lud sam nego šta. Naravno da sam lud i tek ću luđi biti. Toliko sam lud za Partizanom i tek ću biti, dajem sve od sebe i borim se. Ako bude išlo u pravcu kojim ide, tek ću da budem lud. Toliko sam derbija i utakmica prošao koji su nešto odlučivali. Nemam nikakav problem, to je njihova igra. Pretpostavljam da se to radi, da se ozbiljne stvari koje se dešavaku okreću na drugu stranu. Ozbiljno se bave time i to je ozbiljna kampanja i propaganda. Svakim danom se ozbiljno bave i čestitam im na tome. U pravu su sve.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ne podiže mi tenziju, niti se plašim. Kad negde delite plakate u politici i označite ga, šta to znači? Svi znaju. Lud sam za svojim klubom i volim ga, boriću se do kraja na način na koju mogu da se borim. Svi ćute. Niko ništa da kaže, ja moram. Drago mi je što sam u centru grada oblepljen.

(Telegraf.rs)