Stanojević komentarisao povratak Pižona u Zvezdu

Trener Partizana govorio o potezu Dejana Stankovića

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je pre nekoliko dana odlučio da svom stručnom štabu pridoda i legendarnog Vladimira Petrovića Pižona, živu legendu crveno-belih i četvrtu Zvezdinu zvezdu, kako bi iskustvom pomogao mlađim igračima.

Mišljenje o tom potezu izneo je i trener najvećeg rivala crveno-belih Aleksandar Stanojević, koga su to novinari upitali na konferenciji za medije uoči Kup duela u Nišu.

- Mi smo naučeni ovde da respektujemo veličine kao što je Pižon, ako na njega mislite. Šta reći o njemu, legendi. Dobro znam kako radi individualno, kako pokazuje stvari igračima i kad je bio mlađi i stariji, sa istim žarom - istakao je trener Partizana.

Vladimir Petrović Pižon

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Foto: FK Crvena zvezda

Stanojević smatra da će ovaj potez generalno biti dobar za Zvezdu.

- To je sigurno jedan benefit za sve njih. Izuzetno poštujem taj način funkcionisanja. Mi radimo na jedan drugačiji način, sa istim stvarima, radimo individualno sa mlađim igračima koji dođu ovde. Postoje momci koji su zaduženi za individualni i grupni rad, rade im se prethodne analize, tehničko-taktičke. Mi to radimo, ali kod nas to ne radi takva legenda, pa zato nema tog publiciteta. Sigurno da takve ličnosti mogu da vam pomognu - zaključio je Stanojević.

(Telegraf.rs)