Stankoviću ponuđeno 600.000 evra po sezoni! Hoće li prihvatiti?

Crveno-beli nude ugovor do 2024. godine

Dejan Stanković je dominanto osvojio titulu sa Crvenom zvezdom, na pragu je da sruši svetski rekord po broju osvojenih bodova i onaj Partizanom po broju datih golova u Superligi Srbije!

Otuda i ne čudi što čelnici najtrofejnijeg srpskog kluba žele da produže ugovor sa Stankovićem i povećaju mu platu! Ovaj važeći mu ističe sledećeg leta, a "Sportski žurnal" navodi da će mu Zvezda ponuditi novi do 2024. godine.

Uz to, crveno-beli su spremili povećanje plate Stankoviću koji je do sada godišnje imao 480.000 evra, a ukoliko stafi paraf na novi ugovor imaće 600.000 po sezoni.

Takođe, Zvezda će ovog leta produžiti ugovore i Stankovićevim pomoćnicima koji su isticali na kraju sezone. Konkretno, u pitanju su Nebojša Milošević, MIloš Milojević i Nenad Milijaš, kao i italijanski trio Panonćini - Saso - Brivio, kojima će primanja, takođe, biti povećanja.

Podsetimo, Stanković se tokom proleća nekoliko puta dovodio u vezu sa Sampdorijom, a italijanski mediji su pominjali i da je obavio tri sastanka sa kontroverznim Masimom Fererom.

(Telegraf.rs)