Stanković već našao zamenu, kako će ovo uticati na Borjana?

- Borjan još nije rekao sve, nastaviće da blista. Verujem da će i bez mene još mnogo toga dobrog da pokaže -  rekao je Gašić.

Crvena zvezda ostala je ovih dana bez trenera golmana Dušana Gašića, koji se priključio Vladanu Milojeviću u stručnom štabu Al Ahlija.

Gašića će u Zvezdi naslediti Bojan Jorgačević, a u razgovoru za ''Žurnal'' sada već bivši trener golmana šampiona Srbije poručio je da njegov odlazak neće negativno da se odrazi na formu kapitena Milana Borjana.

''Borjan još nije rekao sve, nastaviće da blista. Verujem da će i bez mene još mnogo toga dobrog da pokaže...'', objašnjava Gašić.

Govoreći o svom novom izazovu u karijeri, Gašić je izrazio veliko zadovoljstvo što će ponovo sarađivati sa Vladanom Milojevićem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

''Čast je i zadovoljstvo da ponovo sarađujem sa Vladanom Milojevićem. Nisam se dvoumio, u jednom momentu morate da krenete dalje. Pogotovo, ako je taj korak napred sa ljudima sa kojima si učestvovao u stvaranju uspeha. Sa druge strane, karijera trenera golmana nije dugačka, jer moraš da budeš u odličnoj fizičkoj kondiciji i zdravlju. Godine čine svoje i naravno da sam morao da razmišljam i o tome, jer ne planiram nikoga da varam radeći u poznim godinama bez mogućnosti da šutnem loptu kako treba'', istakao je Gašić.

https://www.youtube.com/watch?v=H9IyTq5_t_s

Espreso