STANKOVIĆ U CENTRU PAŽNJE! Još jedan klub zainteresovan za Dekija

Stanković u centru pažnje u Italiji

Da li će aktuelni trener Zvezde promeniti sredinu?

Iz priče za naredni klub Dejana Stankovića je definitivno otpala Sampdorija, ali se u Italiji ozbiljno šuška da bi trener Crvene zvezde mogao da preuzme neki od timova iz Serije A.

Stanković koji je sa Zvezdom osvojio dve titule i uspeo da prezimi u Ligi Evrope "zavredio" je pažnju širom Apeninskog poluostrva. Prema saznanjima Mozzart Sporta, on se definitivno neće preseliti u Đenovu, ali bi mogao da ode u Udineze.

Po pisanju italijanske državne agencije ANSA, za Zvezdinog trenera je ozbiljno zagrizao ovaj italijanski klub, koji je trenutno na 14. mestu italijanske Serije A sa šest bodova iznad zone ispadanja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Stankoviću ide u prilog ide to što je radio u stručnom štabu crno-belih u sezoni 2014/15 kod trenera Andree Stramaćonija, tako da je poprilično upoznat sa situacijom u timu. ANSA tvrdi da je srpski trener prvi, ali ne i jedini izbor.

Pored sadašnjeg, pominje se i bivši strateg italijanskog kluba, Valter Zenga. On je već nekoliko puta bio dovođen u vezu sa porodicom Poco, ali saradnja nikada nije bila uspostavljena.

Pored njih se pominju i Ronaldo Maran, pa i Marko Đampaolo koji je zamenio Ćavija u katarskom Al Sadu. Poco takođe merka neke trenere sa Pirinejskog poluostrva. Videćemo koja će biti konačna odluka i da li će trener Zvezde promeniti sredinu.

(Telegraf.rs)