STANKOVIĆ ŠOKIRAO PRED DANSKU! Katai neće igrati protiv Midtjilanda!?

Katai neće igrati!?

Trener Zvezde kaže da se njegov fudbaler brzo zamara i da se nije u potpunosti prilagodio nakon preležanog kovida

Fudbaleri Crvene zvezde ovog četvrtka gostuju Midtjilandu u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope. Biće to svojevrstan test za tim Dejana Stankovića, koji je u uvodna dva kola upisao pobede, ali koji ni u Danskoj neće biti kompletan.

Trener Zvezde potvrdio je da na gostovanje neće otputovati Milan Pavkov, ali ni Aleksandar Katai, što je iznenađenje. On tvrdi da će svi ostali ostaviti srce na terenu kako bi izvukli pozitivan rezultat.

- Opet se susrećemo sa ozbiljnim kadrovskim problemima, jer smo bez Pavkova, Kataija, Živkovića, Dioni ima samo jedan trening i putovaće... I ti momci koji izađu na teren, rekao sam da nećemo tražiti izgovore, jer i ti momci imaju iskustva u takmičarskim utakmicama - rekao je Stanković.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Napadačka linija Crvene zvezde je samim tim dobro "osakaćena", a Stanković je pokušao da objasni zbog čega Katai nije spreman da otputuje u Dansku, iako je prethodno bio u konkurenciji.

- Svi znamo da je imao koronu, ne oporavljaju se svi isto od korone. Kad je neko sto odsto spreman za fizički napor posle korone? Samim tim što nam je zdravlje igrača na prvom mestu, dosta analiza i kontrola radimo, on trenutno ne može da odgovori sto odsto zahtevima zbog oporavka od korone. Ne želimo da rizikujemo ni najmanje, on će ostati u Beogradu sa Živkovićem i on ima sličan problem, brzo se zamara, pokušavamo postepeno da ih vratimo da budu potpuno spremni. Ne želimo da rizikujemo. Uz njih će ostati i Velja Nikolić, koji je dobio jak udarac. Dioni će ići, ali ponavljam, ima samo jedan trening - zaključio je trener Zvezde na konferenciji.

(Telegraf.rs)