Stanković pričao šta se desilo kod sukoba sa Spartakovom klupom

Trener Zvezde objasnio šta ga je iznerviralo na meču sa Subotičanima

Crvena zvezda je u nedelju popodne pobedila Spartak u sklopu 18. kola Superlige sa 3:0, ali je meč na Marakani ostao u senci sukoba trenera Dejana Stankovića sa klupom gostujućeg tima.

Nije izgledalo nimalo naivno, ali je efikasnom reakcijom oba tabora veći sukob izbegnut. Dva dana kasnije, trener crveno-belih je objasnio zašto se ustremio na klupu Subotičana. Stanković kaže da je razlog problem u komunikaciji članova dva stručna štaba.

- To su utakmice koje nose svoje... Šta se desi, ostaje na terenu, ja to ne nosim kući. Živim utakmicu, može da se desi nesporazum i da nešto loše razumem. Naravno, daje se pažnja tome, a ne pobedi Crvene zvezde. Ako sam ja tema, onda je to laka prehlada - rekao je Stanković na konferenciji za medije uoči meča sa Voždovcem.

Dejan ne krije emocije, to se videlo i nakon što je saznao da je Midtjiland pobedio Bragu golom u 93. minutu i od toga ne želi da pobegne. Svestan je da ponekad pokaže više energije nego što bi trebalo...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Nisam to rešavao u tunelu, rešio sam odmah tada kod klupe. Pogrešno sam razumeo, nije bilo nikakvih problema. Način mog komuniciranja je malkice energičniji, ali sastavni deo sporta. Ne mogu da kažem da sam cvećka - dodao je trener Zvezde.

Njegov tim u sredu od 18.30 časova dočekuje Voždovac u zaostalom meču sa namerom da smanji zaostatak za Partizanom na tri boda.

- Bili smo u nekim momentima i na -8 i na -11 u nekim situacijama, ali nas je to samo ojačalo. Svesni smo cele situacije, sve nam to daje snagu, da damo i više od naših mogućnosti. Sutra imamo priliku da se približimo vodećem na tabeli na -3, sve držimo u svojim rukama - poručio je Stanković.

Trener crveno-belih za ovaj meč ne računa na Kangu, Rišaira Živkovića i Veljka Nikolića, dok je pod znakom pitanja Seku Sanogo koji takođe vuče manju povredu.

Telegraf.rs