Stanković “precrtao” vezistu i ostavio ga u Beogradu

Stanković "precrtao" vezistu i ostavio ga u Beogradu

Ukupno 29 fudbalera nalazi se na spisku za prvi deo priprema, među njima nije Simić

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u ponedeljak ujutru na Kipar, gde će u sklopu prvog dela priprema za nastavak sezone boraviti do 18. januara!

Crveno-beli će se zatim vratiti u Beograd i dva dana kasnije krenuti put Turske gde ih očekuje drugi deo i četiri prijateljske utakmice.

Za razliku od prozivke u nedelju na kojoj je bio 31 igrač, Dejan Stanković je na Kipar poveo 29 fudbalera. U avionu nije bilo mesta za Veljka Simića na kog se očigledno ne računa, dok je već rečeno da će se Aleksandar Katai na teren vratiti tek u februaru.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sale će izaći danas sa nama na teren. Ostaće u Beogradu na daljem oporavku. Očekujemo da se priključi u februaru, detalje moramo da vidimo sa doktorima. Njegov oporavak ide fenomenalno i optimisti smo - rekao je Stanković u nedelju.

Stanković je na Kipar poveo sledeće fudbalere, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Vredi pomenuti i to da će Zvezda na Kipru odigrati jednu prijateljsku utakmicu.

Telegraf.rs