Stanković precrtao trojicu, a poveo novog levog beka u Tursku

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju zimske pripreme u Turskoj, nakon što su prvi deo, u kojem su se bazirali na kondiciji, odradili na Kipru.

Izabranici Dejana Stankovića će odmah posle leta u popodnevnim časovima da odrade prvi trening na stadionu u okviru kompleksa hotela „Regnum”.

Dejan Stanković je odlučio da u Antaliju krene 27 fudbalera. Novo ime je levi bek iz omladinskog pogona, Marko Konatar.

U odnosu na imena koja su bila na Kipru, u Antaliji neće biti Radživa van la Pare, koji je suspendovan zbog nediscipline, kao i Strahinje Erakovića i Juga Stanojeva, koji su vraćeni u Grafičar.

Ovo je sipsak fudbalera Crvene zvezde koji su krenuli u Antaliju:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović i Nikola Vasiljević, Aleksandar Stanković

Odbrana: Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Marko Konatar

Vezni red: Miloš Vulić, Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Seku Sanogo, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Mateo Garsija, Veljko Simić

Napad: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Antonio Tomane i Nikola Krstović

Zvezda će u Antaliji odigrati šest mečeve. Prva provera je 26. januara protiv posle Arke, tri dana kasnije je duel sa skopskim Vardarom, a najjači rival predviđen je za 1. februar, kada će se odmeriti snage sa bugarskim prvakom Ludogorecom.  Pored toga, dogovoreni su  i susreti sa slovenačkim Celjem, slovačkom Dunjajskom stredom i kazahstanskim Aktobeom.

Telegraf.rs