Stanković posebno motivisan protiv Milana

Sportski direktor Zvezde ističe da je ovo najjači Milan u poslednjih 10 godina

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela dao je svoje prve impresije posle žreba u Nionu koji je crveno--bele spojio sa Milanom.

Upravo je Mrkela bio i jedan od aktera one čuvene utakmice 1988. godine, kada je Zvezda bila na korak od prolaska.

Mrkela se nada da će crveno-beli moći i ovoga puta da pruže Milanu ozbiljan otpor i da će navijači uživati u novom spektaklu, kao i da je ovo najjači tim Rosonera u poslednjih 10 godina.

- Nemam neka specijalna očekivanja, svi protivnici su jaki, Milan je jak protivnik, ovo je verovatno najbolji Milan u poslednjih 10 godina, prvi su u Seriji A, verjem da će navijači biti srećni što mogu da vide ovako veliki tim.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ovo je treći put da igramo protiv njih u istoriji, igrali smo protiv njih i 1988, to je bio verovatno najjači Milan u istoriji, isto je bilo vreme kada smo razmišljali, atraktivan protivnik, kako ćemo, šta ćemo, verujem da smo u to doba, kada je Milan osvojio tri vezane titule bili njihov najteži rival.

Dejan Stanković je neko ko dobro poznaje Milan i italijanski fudbal, imaće i on motiva jer je bio igrač Intera, nadamo se da ćemo biti u mogućnosti da im se suprotstavimo, iako je ta razlika između bogatih klubova sada drastično veća nego što je to bila 1988. godine.

On je istakao i da se u zavisnosti od odlazaka mogu očekivati pojačanja na Marakani u zimskom prelaznom roku.

Priča se, uvek ističem da prelazni rok ne počinje 1. januara kada se zvanično otvori tržište, on počinje mnogo ranije, čim se završi jedan rok, počinje drugi. U zavisnosti od toga ko dolazi i odlazi, tako ćemo i dalje preduzimati korake - rekao je Mitar Mrkela.

Telegraf.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: