Stanković pecka Partizan pred derbi! “Partizan nije imao ozbiljnu evropsku utakmicu”

Stanković pecka Partizan pred derbi! "Partizan nije imao ozbiljnu evropsku utakmicu"

Trener Zvezde ne misli da je Sparta iscrpela crno-bele pred nedeljni okršaj

Zvezda i Partizan, 166. put (18.00). Tenzija, taktika, euforija, koncentracija, motivacija. Želja. Nada. Sve se gleda, sve je važno. Sve može da odluči!

Derbi nije samo taktika, derbi je detalj, derbi je inspiracija - poručio je trener Zvezde Dejan Stanković pred nedeljni sudar na Marakani sa večitim rivalom koji dolazi u komšiluk sa pet bodova viška naspram crveno-belih.

Borba za titulu bi u nedelju mogla biti izvesnija ili ipak još neizvesnija.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvezda čeka najvažniju utakmicu odmornija od Partizana koji je u četvrtak imao psihofizčko pražnjenje protiv praške Sparte. Stanković, ipak, ne smatra da su crno-beli imali težak posao, da su se namučili, niti veruje da će njegov tim zbog toga biti svežiji.

Na konkretno pitanje novinara "da li je prednost Zvezde u nedelju to što je Partizan u četrvtak imao ozbijnu evropsku utakmicu", trener Zvezde je odgovorio:

Ne ozbiljnu, ali da su koji kilometar više pretrčali, to da. Evropa je, opet, zahtevna, i nama se posle Brage desilo da smo bili emotivno i fizički istrošeni. I ako ste umorni, utakmica kao što je derbi te oporavlja brže - rekao je Staković

Telegraf.rs