Stanković otkrio šta je savetovao Marka Lazezića nakon transfera u Milan

Italijani "zvali" trenera Zvezde

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je jedan intervju za italijansku Gazetu delo Sport i tom prilikom je govorio o nedavnom transferu Marka Lazetića u Milan!

Strateg srpskog šampiona, koji je sa Interom osvojio tripletu, otkrio je koji savet je dao mladom napadaču koji je iz Zvezde prešao na San Siro za četiri miliona evra i određene procente.

Kada je napustio Zvezdu, samo sam mu rekao: "Ostani čvrsto na nogama." I hoće, jer je skroman. Ima ogroman potencijal i čega ga sjajna karijera. Milan je dobro izabrao, ali moraju da imaju strpljenja. A Marko će pomno pratiti svog idola Ibrahimovića jer od lavova možeš da naučiš - jasan je bio Stanković.

Podsetimo, i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela je nedavno za Telegraf govorio o prodaji Lazetića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nije nikakva tajna da svi klubovi u Srbiji, uključujući i Zvezdu, žive od prodaje igrača. Ja bih voleo da živim u nekom drugom okruženju, ali prodaja igrača je jedan od njavažnijih izvora prihoda za sve klubove. Pa tako i za Zvezdu. A ponude se razmatraju u skladu sa trenutrnim stanjem na tržištu i procenjenom vrednošću nekog igrača. Mi smo imali jednu ponudu za Lazetića, 15-20 dana pre ponude Milana, koju smo odbili.

(Telegraf.rs)