Stanković otkrio šta ga je najviše oduševilo nakon remija sa Mariborom

Zadovoljan je šef struke crveno-belih pristupom mladih fudbalera

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno na startu priprema u Turskoj protiv Maribora, a svoje utiske izneo je Dejan Stanković.

On je zadovoljan tempom utakmice, ali i mladim fudbalerima Crvene zvezde za koje kaže da imaju samopouzdanje i drskost. Takođe je rekao i da je video na koje stvari treba da se obrati pažnja u nastavku priprema.

Drago mi je što je utakmica bila takmičarska, a nama prva posle jakog perioda. Dosadno je da pričamo koliko smo radili. Zadovoljan sam, obradovala su me deca koja su ušla. Dosta drskosti i samopouzdanja. Nije lako, i oni izlaze iz teškog rada. Bilo je dobrih stvari, ali i stvari koje moramo da popravimo. Videli smo stvari koje mogu da se isprave, a ne maskira ih umor - započeo je Stanković.

Još jednom je istakao koliko je zadovoljan onim što je video od mladih fudbalera Zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Što se tiče dece, nema tu šta da se kaže. Dosta njih dolazi iz omladinaca, treba im samo dati samopouzdanja, da se opuste i da greše - da vide kako to nije strašno. Oduševili su me, znaju oni šta je Crvena zvezda - pohvalio je Stanković mlade fudbalere.

Neizostavan je bio i komentar o učinku Ohija, koji je danas postigao i prvenac u dresu Crvene zvezde.

Dao je gol, radio je ono što smo tražili. Dobićemo dosta, zadovoljan sam. Dobio je jedan udarac danas, ali bilo je dogovoreno da neko igra 45, a neko 60 minuta - zaključio je Dejan Stanković.

(Telegraf.rs)