Stanković otkrio ko ga je najviše oduševio na današnjoj utakmici

"Mislim da Crvena zvezda ima svetlu budućnost što se tiče mladih igrača. Oni se ravnopravno bore, izdržavaju rad i daju svoj maksimum", rekao je Stanković

Strateg Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je prikazanim u današnjoj proveri protiv austrijskog LASK-a, gde je srpski šampion slavio posle preokreta zahvaljujući golovima Ohija i Kataija.

Iz tabora crveno-belih poručuju da im je bila neophodna baš ovakva utakmica.

"Meč je bio odličan, pravi takmičarski. Ritam i intenzitet utakmice su bili baš onakvi kakve smo želeli, pa smo se lako prilagodili. Protivnik je bio prilično motivisan i dosta zahtevan. Primili smo rani gol, ali to nije uticalo na odnos momaka prema utakmici i zahteve koje smo imali za njih. Brzo smo se vratili, pa i preokrenuli i imali još nekoliko prilika. Mislim da smo utakmicu držali pod kontrolom i namenski podigli ritam da bude jak za sve. Momci koji su počeli su uspeli da izdrže 70 minuta i zadovoljan sam prikazanim. Moram da pohvalim i igrače koji su ušli 20 minuta pre kraja i moram da im čestitam. Video se veliki napredak i raduje me što su se dobro pokazali. Nije posao završen jer nas očekuju još dve utakmice i dosta rada", počeo je šef struke crveno-belih.

Govorio je Stanković i o mladim talentima koji su se istakli u poslednjih dvadeset minuta utakmice, a pre svega o krilnom igraču Vladimiru Lučiću, koji je imao nekoliko odličnih prodora.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Ne volim da izdvajam pojedince, ali da, Lučić se dobro pokazao. Sigurno je bilo puno emocija, kao i kod Đurića, Stankovića, Ibrahima i drugih momaka koji su dobili priliku. Mislim da Crvena zvezda ima svetlu budućnost što se tiče mladih igrača. Oni se ravnopravno bore, izdržavaju rad i daju svoj maksimum. Idemo dalje, još dosta rada je pred nama", dodao je Stanković.

Mozzartsport