Stanković odgovorio na Mrkeline prozivke igračima

Nisu se navikli na Marakani na ovakve dane i ovakve poraze, što se videlo i po izjavama sportskog direktora

Čitavu Srbiju je prilično iznenadio poraz Crvene zvezde od Radnika u Surdulici sa 2:1, a dan posle te utakmice sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela je oštro kritikovao igrače zbog načina igre, čak upotrebio termin "sramota" u opisu igre Stankovićevog tima.

Vremena za odmor nema, Zvezdu očekuje novi meč u Superligi (nedelja, 13:30), crveno-beli idu na noge Radničkom u Kragujevac, a trener Dejan Stanković je pred taj duel, između ostalog, suočen sa pitanjem o Mrkelinim komentarima

Ja sam kriv za igru, igrali su onako kako sam im ja rekao, uzimam svu odgovornost za to - nije dopustio sebi Stanković bilo kakvu konfrontaciju sa bilo kim iz kluba, makar ne javno.

Mrkela je još iskritikovao igrače zbog načina igre i opisom da su "lupali po lopti", no ni to nije mnogo "dotaklo" Stankovića niti je to shvatio kao nešto o čemu treba da se polemiše.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sve greške i taj poraz je preuzeo na sebe i to je nešto što je svima želeo da stavi doznanja.

- Nemam problem da to kažem (da je odgovoran za poraz), jer su igrači slušali moje instrukcije i igrali onako kako smo spremili utakmicu, ja sam bio ubeđen u jedno, desilo se drugo, ako je neko odgovaran za taj poraz, to sam ja - rekao je Stanković.

Telegraf.rs