Stanković na nikad kraćoj konferenciji podržao Erakovića

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odgovorio je na konferenciji posle 163. večitog derbija na dva pitanja i jedno se ticalo Strahinje Erakovića

Na dvominutnoj konferenciji, Stanković je pružio podršku Erakoviću, koji je napravio veliki kiks kod vodećeg gola Partizana iz šestog minuta

Mladi defanzivac Zvezde je odigrao loš pas koji je presekao Sejduba Suma, a u nastavku akcije je Filip Stevanović pogodio mrežu za 1:0.

Eraković je ostatak meča odigrao jako dobro i u 41. minutu je, posle duge lopte Natha za Lazara Markovića, uspeo da sustigne igrača Partizana i spreči zicer za 2:0.

- Posle toga (kiksa) mi je delovalo ok, sastavni deo fudbala. On je mlad, ovo može samo da mu bude škola za dalje. Ne menjam mišljenje, naprotiv.

- Mislim da ima kvalitet, da je spreman i da će igrati za Zvezdu. Nema lepše stvari igrati u derbiju, greše svi, ali je bitno da izađeš jači iz toga, a on će sigurno izaći - rekao je Stanković posle meča.

On se osvrnuo na ta dodavanja u zadnjoj liniji, jer nisu bila najsigurnija, a ako se ona izuzmu, Zvezda je odigrala korektan meč.

Imala je nekoliko šansi za pogodak, a najbliži je tome bio Dijego Falćineli koji je glavom gađao pored gola, ali i Marko Gobeljić koji je pogodio stativu.

Telegraf.rs