STANKOVIĆ LJUT NAKON KIKSA ZVEZDE! “Ovo Zvezdi ne sme da se dešava”

Nije ovo očekivao trener šampiona

Umesto fešte i slavlja - šamar na Marakani!

Samo tri dana posle istorijskog rezulatata u Evropi crveno-beli su odigrali samo nerešeno sa Radnikom iz Surdulice, bilo je 1:1 na našem najvećem stadionu, u poslednjoj domaćoj utakmici Zvezde za ovu sezonu.

Zvezda je propustila niz velikih šansi, imala i dva penala (jedan iskoristila), pa opet nije došla do željenog ishoda. Otud, razočaranje na licu Dejana Stankovića.

Kad promašiš te šanse i što si uspeo da stvoriš na kraju stigne kazna. Mislim da je uvek teško posle Evrope igrati utakmicu, ali smo mislili da je dovedemo do kraja. Dosta umora ima, dosta ga je bilo, ali to ne opravdava još jedan kiks - prvi su utisci Dekija nakon meča u kojem su Surduličani došli do boda golom u 83. minuta.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Što se tiče utakmice, izgubljena dva boda, trebali smo utakmicu zatvoriti ranije. Idemo dalje, još je dugačko prvenstvo, ovakve stvari ne mogu da se dešavaju Zvezdi, pogotovo ne kod kuće. Nemam opravdanje, ne želim opravdanje, svi treba da podelimo odgovornost za ovo, ovo Zvezdi ne sme da se dešava - poručio je Stanković.

Telegraf.rs