Stanković ima dva rešenja za Van la Paru

Status Holanđanina nejasan.

Najveći problem koji Dejan Stanković treba da reši u igračkom kadru Crvene zvezde je veliki broj stranaca. Samo četvorica mogu u protokol, a crveno-beli imaju osam pečalbara.

Neki će sigurno biti višak u zimskom prelaznom roku, a najveći znak pitanja lebdi iznad imena Radživa van la Pare. Holanđanin je stigao na kraju letnjeg prelaznog roka za 1,2 miliona evra iz Hadersfilda i apsolutno je razočarao.

Krilni igrač je zbog svega neurađenog na ivici otkaza, ali je problem što ima ugovor do juna 2022. godine.

Drugi problem je što je ove sezone već igrao za Hadersfild i Crvenu zvezdu, pa ne može prema propozicijama da potpiše u tekućoj sezoni za neki treći klub. Ostaju mu kao opcije zemlje u kojem se igra po formatu zima/leto, ali je teško verovati da ima ambicije da igra u pojedinim ligama zemaljam bivšeg Sovjetskog Saveza ili u Skandinaviji.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dejanu Stankoviću su ostale dve opcije – da pokuša da iz La Pare izvuče maksimum i tako pokuša da vrati barem nešto od uloženog novca za obeštećenje ili da se zahvali Holanđaninu po cenu opraštanja od para.

Sudbina Van la Pare umnogome će zavisiti od statusa El Fardu Bena. Ukoliko Ben ostane na “Marakani”, La Para će gotovo izvesno morati da pakuje kofere...

Srbijadanas