Stanković i nije baš zadovoljan nakon remija: “Potreban nam je egzekutor, Zvezdini napadači moraju da rešavaju one šanse”

“Moramo da budemo čvrsti i jaki”, poručio je trener crveno-belih

Čak 19 puta je šutirala Crvena zvezda ka golu Domžala, ali samo jednom je zatresla mrežu rivala. Drugi pripremni duel u Sloveniji otvoren je prilikom Bukarija, promašenim zicerom Milana Pavkova, i još nekim šansama..

Jasno da se dijagnostifikuje glavni problem u igri srpskog šampiona. U odsustvu lakše povređenog OhijaMilan Pavkov je počeo meč.

Potom je na poziciji devetke zaigrao Rišairo Živković, ali je bilo jasno da se Dejan Stanković nada velikom pojačanju u skorijoj budućnosti.

”Meč smo počeli sa par šansi. Jednostavno Zvezdini napadači onakve prilike moraju da rešavaju. Videli ste kasnije da smo Rišaira Živkovića koristili na poziciji devet. To je naša adaptacija. Preguraćemo sve ovo, prinudno je zaigrao na tom mestu. Ali jasno je da nam je potreban egzekutor”, rekao je u izjavi za TV Arena Dejan Stanković.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Morala je Crvena zvezda u pojedinim trenucima da izgleda čvrće i agresivnije. Prvi put su kao tandem zaigrali Kangva i Kanga.

”Naišli smo na otpor i postavu koja se kasnije spustila u niski blok. Tako nešto nas očekuje i u prvenstvu. Moraćemo da budemo fizički spremni, agresivni i jaki. Videli ste kako smo primili pogodak. Bili smo dosta ležerni. Ne znam da li je bilo faul ili nije. Ali može sudija da pogreši u Evropi, da pusti duel. Ne smeju da nam se dešavaju ležerne situacije. Posebno što smo imali situaciju dva na dva”.

Mozzartsport