Šta se dešava sa Dionijem? Šta je potrebno da bi on ponovo zaigrao?

Letos je stigao kao veliko pojačanje, sada je u drugom planu.

Loi Dioni nije uspeo da opravda očekivanja trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića u prvom delu sezone.

On je tokom jeseni upisao 17 nastupa u svim takmičenjima, postigao tri gola, uz tri asistencije, ali ove zime je na ''Marakanu'' stigao Ohi iz Moldea, odmah je počeo da postiže golove i uz Pavkova je sada Norvežanin prvi izbor Stankovića u napadu.

Može li Dioni u takvoj situaciji uopšte da očekuje minutažu ovog proleća?

Odgovor na ovo pitanje danas je donekle dao pomoćni trener Zvezde Nebojša Milošević.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

''Dioni je profesionalac, igrač Crvene zvezde, koji je u prethodnom periodu imao prostora i prilike da pokaže kvalitet. Doprineo je značajnim, pozitivnim rezultatom Zvezde. Nije uspeo da se adaptira na sve zahteve i možda se pokaže u najboljem svetlu. U prvom planu su Ohi i Pavkov, uz mlađe igrače pre svega Nemanju Motiku, i igrače koji igraju na tom delu terena.

Na njemu je da proba eventualno da uveri šefa stručnog štaba u nove momente.

Crvena zvezda nema mnogo mogućnosti da preterano dugo čeka bilo kog igrača, zahtevi su veliki iz utakmice u utakmicu. Borba je velika, oni koji su maksimalno mentalno, fizičko-taktički spremni su uvek u prvom planu i to je veličina Crvene zvezde i neminovnost vrhunskog fudbala'', izjavio je Milošević.

Dioni je poslednji nastup u takmičarskim utakmicama za Zvezdu upisao početkom novembra, kada je odigrao osam minuta u porazu crveno-belih od Mitjilanda /0:1/ na ''Marakani'' u Ligi Evrope.

Sportske.net