Šta se dešava sa ADOM!? Na Marakani su učinili sve da ga dovedu, Moldavci minirali posao vredan 2.000.000 evra!

Crvena zvezda i Edmund Ado, trenasfer sapunica bez hepienda. Reprezentativac Gane neće pojačati crveno-bele ovog leta, pošto njegov klub Šerif nije želeo dogovor.

Tokom petka čelnici Crvene zvezde i Šerifa razmenili su veliki broj mejlova. Moldavci nisu želeli pozajmicu, za šta su se prvobitno zalagali ljudi sa Marakane.

Bili su tvrdo zauzeli svoj stav, obeštećenje od 2.000.000 evra, ili nema posla. Kada su i na to pristali u Zvezdi, rukovodstvo Šerifa imalo je novi zahtev.

Crvena zvezda je htela da obeštećenje bude isplaćeno u više rata, a iz Šerifa su poručili da novac žele odmah. I tu je već bilo jasno da od dogovora neće biti ništa, iako su mediji iz Gane, tokom jučerašnjeg dana objavili da je Edmund Ado igrač Crvene zvezde i da će potpisati četvorogodišnji ugovor.

Fudbaler iz Gane ima ugovor sa Šerifom do juna 2024. godine, a čelnici kluba ljuti su na Edmunda Ada, jer je isključivo tražio transfer u Srbiju.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Navodno, imali su prošle zime dogovor sa Mitjilandom, ali je igrač želeo u Zvezdu. Inače, Ado nije u konkurenciji za tim Šerifa i praktično je van ekipe.

Ostaje nepoznanica da li će Crvena zvezda pokušati da ga dovede na zimu, ili će se okrenuti drugim opcijama. Jedno je sigurno, srpski klub ostao je bez vrednog pojačanja za Ligu Evrope, pošto neće moći da licencira bilo kog igrača za evropska takmičenja nakon isteka prelaznog roka.

Kurir sport