ŠTA SE DEŠAVA!? Oglasila se Snežana Borjan i otkrila ko je plasirao informacije!

Snežana Borjan o slučaju Milana Borjana i zahteva za raskid ugovora.

Kao "grom iz vedra neba" prostrujala je informacija da je Milan Borjan zatražio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom i da bi već u januaru mogao da napusti klub sa "Marakane".

Nije u pitanju sukob sa Dejanom Stankovićem, o kome se naširoko pisalo prethodnih dana, nego to što Milan Borjan želi da igra uz manje pritiska, a da istovremeno lepo zaradi u inostranstvu.

Ipak, za sada Crvena zvezda i ne pomišlja da mu da tek tako da "čiste papire" i poštovaće ugovor koji ima do juna 2023. godine.

U međuvremenu, Milan Borjan je otputovao u toplije krajeve kako bi odmorio nakon naporne polusezone, a u njegovo ime oglasila se supruga Snežana Borjan.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Poslali ste mi hiljade i hiljade poruka da li Milan Borjan ide iz Zvezde i šta se dešavalo u svlačionici. Ja nisam adresa gde možete da dobijete te informacije.Za sve to imate upravu, Zvezdana Terzića i portparola, oni plasiraju sve informacije u medije, tako da kontaktirajte njih. Želim da uživam sa svojom porodicom u odmoru, a i znate da se ja ne mešam u karijeru svog supruga", poručila je ona putem Instagrama.

Podsetimo, Milan Borjan je u Crvenoj zvezdi od 2017. godine i za klub je do sada odigrao više od 200 utakmica, a prethodno se pričalo da bi karijeru mogao da nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Ipak, nije otišao iz Zvezde nego je produžio ugovor

Mondo.rs