ŠTA SE DEŠAVA? Brazilac u Izrealu, Mrkela besan na napadača (FOTO)

Sada se postavlja pitanje da li je skupoceno pojačanje Crvene zvezde prekršilo klupsku disciplinu ili je dobilo slobdan dan.

Džonatan Kafu je narušio jesenas atmosferu u svlačionici zbog čega ga je trener Vladan Milojević odstranio iz prvog tima. Šta više ‘karioka’ nije putovao na pripreme sa crveno-belima, a da okolnost bude teža odbijao je ponude koje su stizale pre svega iz Kazahstana. Kafu nije želeo da se odrekne visokih primanja u Beogradu. Trenirao je daleko od prvog tima sa Ivicom Momčilovićem.

Danas je odlučio da sa prijateljima ode na ekskurziju u Izrael. Slika je sa aerodroma ‘Nikola Tesla’. Tim povodom oglasio se kratko i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

– O njemu ne razmišljam već mesec dana. Pošto ne trenira sa takmičarskim timom dugo ga nisam video. Zaista ne znam gde je otputovao, možda je iskoristio slobodan dan – krtako je poručio Mrkela, a preneo ‘MocartSport’.

Sada ostaje da se vidi da li je ili ne Kafu prekršio klupsku disciplinu. Ako jeste onda bi mogao da se kazni finansijski.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Džonatan Kafu je u dresu Crvene zvezde ogirao sedam utakmica i postigao je dva gola. Na ‘Marakani’ igra kao pozajmljeni igrač Bordoa sa platom od 70 hiljada evra mesečno.

Izvor: mozzartsport.com