“Šta može da se promeni da na tribinama uvek bude 20.000?”

Zanimljiva ideja srpskog šampiona

Uprkos tome što prodaja Premijum sezonskih karata ide odlično, stiče se utisak da se navijači Crvene zvezde "štede" za utakmice Lige šampiona koje srpskog šampiona očekuju od sredine septembra!

Generalka protiv Fiorentine dovela je na Marakanu skoro 40.000 ljudi, svi su otišli oduševljeni partijom izabranika Baraka Bahara i pobedom od 5:0, da bi se na početku nove sezone ipak očekivalo da tribine najvećeg srpskog stadiona budu popunjenije.

Želi to i Zvezda, te otuda i ne čudi nova akcija kluba koja se sprovodi na društvenim mrežama i kroz koju žele da čuju predloge kako da se poseta uveća, odnosno pozvali su i navijače da zovu druge zvezdaše u subotu veče na utakmicu protiv Spartaka (20.30).

Zvezdaši, hvala vam na dosadašnjoj podršci koju ste pružali fudbalerima Crvene zvezde kako na domaćem, tako i na gostujućem terenu i nadamo se da će ona biti još veća iz meča u meč! Ipak, i pored odlične igre, velikog broja postignutih golova i direktnog plasmana u Ligu šampiona, na Marakani još uvek nema u proseku više od 20.000 gledalaca na svakom meču Superlige Srbije. Želimo da čujemo vaš predlog, šta je to što bi moglo da se promeni, kako bi se posećenost na stadionu “Rajko Mitić” uvećala. Pored toga, šaljite nam ideje za pozive na utakmicu sa Spartakom i motivacione poruke na temu - zašto treba doći na Marakanu, a najbolje predloge ćemo objaviti na našim društvenim mrežama - stoji u objavi kluba.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U međuvremenu su se pojavili i komentari navijača Zvezde koji zovu druge na stadion, a mi vam prenosimo neke od njih:

- Sezona je počela odlično sa novim igračima i Barakom Baharom na čelu, ovakav ritam se mora zadržati i protiv Spartaka. Najmanje što mi možemo da uradimo kao navijači jeste da stadion bude pun u subotu.

- Svaka utakmica je bitna ako želimo da ostanemo najbolji i bez konkurencije, tribine moraju biti pune kao mreže naših protivnika, svaka utakmica je derbi. Svi zajedno do pobede!

- Ovi momci zaslužuju pun stadion protiv Spartaka, njima to mnogo znači, a nama je to ništa. Bahar i ovi momci zaslužuju najviše i najbolje. Zato u subotu svi pravac Marakana. neka se traži karta viška.

- Poruka je jasna, svaki pravi pravi zvezdaš u subotu je na Marakani. Dosta je sa izgovorima vezano za protivnika, dolazimo zbog Zvezde ne zbog protivnika. Puna podrška Baharu i ekipi! Svi na stadion!

(Telegraf.rs)