Šta će Zvezdaši reći na ovo? Oglasio se Mrkela: “Ove godine smo najviše pokazali, bili smo dobri…”

Zvezda je postigla dosta golova

Crvena zvezda poražena je od Mančester Sitija sa 3:2 u 6. kolu Grupe G, pa je tako Liga šampiona završena za ovu sezonu za šampiona Srbije.

Dan posle utakmice, sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela, bio je gost televizije K1 , i tom prilikom, izneo je svoje utiske o ovogodišnjem nastupu njegovog kluba u najelitnijem fudbalskom takmičenju Evrope.

- Ovo je naše treće takmičenje u Ligi šampiona. U prvom smo osvojili četiri boda, u drugom tri, a sada jedan. Ako uporedimo ta tri učešća, mislim da smo ove godine najviše pokazali, iako smo osvojili najmanje bodova. Igrali smo dobar fudbal, postavili smo neke ciljeve, a to su da budemo brži, da budemo mlađi i da budemo konkurentniji u utakmicama Lige šampiona. U svim tim aspektima smo bili dosta dobri – rekao je Mrkela gostujući na televiziji K1.

On je dodatno pojasnio:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Primili smo najmanje golova, 15. Prve godine smo primili 17, druge 20 golova. Dali smo najviše golova, sedam, a prethodno tri, odnosno četiri. Svi parametri pokazuju da smo bili dobri, izuzev rezultatskog aspekta, gde nismo osvojili dovoljan broj bodova, a mogli smo – rekao je Mrkela.

(Telegraf.rs)