Srpski NBA AS jedva čeka da zaigra na Mundobasketu!

Aleksandar Đorđević definitivno je dobio potvrdu da će visoki centar Filadelfija 76ersa Boban Marjanović igrati na Mundobasketu u Kini.

Sve je izvesnije da će košarkaška reprezentacija Srbije biti u jakom sastavu na Svetskom kupu u Kini ove godine, a svoju potvrdi dao je i Boban Marjanović.

Visoki centar poručio je da jedva čeka okupljanje ‘orlova’ i nastup na planetarnom takmičenju.

– Svako prvenstvo je značajno za našu zemlju. Kina je zemlja koja je imala uvek dobru organizaciju. Jednom sam bio tamo sve je bilo fascinantno. Svetsko prvenstvo će sigurno biti na višem nivou. Jedva čekam. Uzbuđen sam. Kada počneš sa pripremama spremaš se za najsjajniju medalju koju možeš da osvojiš. Svaka utakmica je važna, ako ne dobiješ ispadaš, svaka pozicija je važna. Prvenstvo je samo po sebi teško, putovanja, ne znaš protivnike, saznaš noć pre toga – rekao je Marjanović.

Ranije su to potvrdili Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović Nemanja Bjelica. Čeka se još samo Nikola Jokić. Obojica, i Jokić i Marjanović će u polufinalnim serijama NBA plej-ofa igrati ‘majstorice’.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Pratim Jokića, u kontaktu smo. Imam vremena da pratim njegove mečeve. Igra perfektno tokom cele sezone i želim mu da nastavi tako – poručio je Bobi.

hotsport.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: