Srnić opet “zakopao” Zvezdu sa glupim penalom… Ne zna se koji je penal gori

Maler za malerom po Zvezdinu radilicu

Slavoljub Srnić je Zvezdin "penal-majstor", to je, makar, postao za protivničke ekipe u Evropi posle serije neverovatnih kikseva u kaznenom prostoru Milana Borjana.

Jedanaesterac koji je napravio protiv Monaka, još jedan neoprezan i nepotreban, Srniću je već treći poslednje dve sezone koji su prilično trasirali sudbinu ekipe posle toga.

Zvezdin univerzalac je u 73. minutu, mimo svih rezona u toj situaciji, sapleo Golovina koji je bio leđima okrenut golu, a lopta mu padala kontra od Borjana, dakle situacija prilično bezopasna po Zvezdu - ali je Srnić uspeo sve da zakomplikuje.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Monako je dobio kazneni udarac, Embolo je preuzeo odgovornost i matirao Borjana.

Navijači Zvezde su posle novog penala u režiji Srnića doživeli "fleš bek", u momentu im se prikazao i penal koji je Srnić napravio u Glazgovu prethodne sezone protiv Rendžersa na 0:0, kada je takođe neoprezno odreagovao, "prizvao" VAR intervenciju koja je donela penal "Policajcima".

Neverovatno, Srnić je i u minulom evro sudaru, protiv Makabija, bio tragičar pošto je i u tom meču skrivio penal, tada je igrao rukom, međutim imao je sreće jer je Borjan uspeo da zaustavi udarac gostiju sa "kreča".

Čak ni tada nije imao sreće do kraja, jer su igrači Makabija desetak sekundi kasnije, iz igre, uspeli da pogode mrežu i najave prolaz u Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)