SRAMOTA ZA O2 TELEVIZIJU: Javno vređanje Zvezdinih igrača, očigledno navijanje za Partizan (FOTO)

Naime, kao što je već poznato, doigravanje ABA lige prenosi i televizija nekog novog naziva ali izgleda starih navika. Komentatorski dvojac, Ivan Tešanović i pre svega Miloš Šaranović, je sinoć zloupotrebio nacionalno blago i ovoj televiziji, bar na dva sata, dodelio i ime klubskog kanala (onog u crno-belim bojama).

Mislili smo da su takvi komentari mogući samo na nekom drugom mestu, i okviru sporednih video kanala na društvenim mrežama. Ali prevarili smo se – sve to je moguće čuti i na nacionalnoj televiziji. Sinoć su gledaoci imali prilike da čuju:

Nakon trojke Berona: „evo ga opet ovaj Beron“, nakon jednog faula: „ne liči na onaj start Lazića nad Renfroom“, nakon još jedne trojke Berona: „neverovatno“, tokom pauze: „vređaju Novicu koji samo želi da pobedi“

… muk nakon Zvezdinih koševa i oduševljenje nakon Partizanovih, poeni Zvezde su bili samo zbog „greške odbrane“, a Partizanovi “ delo majstora košarke“.

Svoju drsku teoriju proklamovanoj u okviru GTR pokreta sinoć su demonstrirali konstantnim potenciranjem reči „stranac“, što ako je Zvezdin automatski postaje i „dobro plaćen stranac“. Čak i da nije očigledne navijačke obojenosti, TV prenos je bio bez ijedne kompetentne košarkaške izjave. Košarkaško neznanje su prikrivali foskulama (u jednom momentu je i Renfro postao Regland), a u par navrata sasvim očigledno stali u stranu svog omiljenog kluba.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Izvor: redstarbelgrade