SRAMOTA! Poznata aviokompanija ismeva Đokovića zbog izjave o vakcini

U pitanju je irska aviokompanija "Rajaner"

Nedugo nakon što su mediji u Engleskoj bezobrazno stavili da je Novak Đoković antivakser, iako je on u intervjuu datom BBC-ju jasno naglasio da nije, i irska kompanija "Rajaner" udarila je na prvog reketa sveta!

I to zbog pomenute izjave da nije antivakser, a koja je izazvala veliku pažnju svetske javnosti. U međuvremenu se pomenuta aviokompanija javila putem društvenih mreža samo sa ciljem da ismeva Novaka.

Mi nismo aviokompanija, ali letimo avionima - napisali su iz ove kompanije i jasno naznačili Novaka, aludirajući na izjavu da nije antivakser, ali da neće da se vakciniše.

- Nikada nisam bio protiv vakcinacije, primio sam ih kao dete, ali sam uvek podržavao slobodu izbora šta stavljate u svoje telo. Principi donošenja odluka o mom telu su važniji od bilo koje titule ili bilo čega drugog. Pokušavam da budem u skladu sa svojim telom koliko je god to moguće.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Moj um je otvoren kada je u pitanju mogućnost da budem vakcinisan u budućnosti jer svi zajedno pokušavamo da pronađemo najbolje rešenje kada je u pitanju borba protiv kovida. Ponavljam, nikad nisam bio protiv vakcinacije i nadam se da ćemo svi vrlo brzo videti skori kraj ovog virusa - jasan je bio Novak.

(Telegraf.rs)