Spremna zamena za Milana Rodića!

U Zvezdi su se okrenuli igračima iz sopstvenog pogona

U Crvenoj zvezdi se polako spremaju za "smenu generacija" tokom leta i svesni su da će pojedini oslonci tima napustiti Marakanu, pa im uveliko već spremaju zamene.

Jedan od onih koji će makar posle evropskih kvalifikacija gotovo sigurno otići jeste Milan Rodić, a Dejan Stanković već razmišlja o njegovom nasledniku pokraj leve aut linije.

S obzirom da kvalitetnih, a finansijski priuštivih bekova nema toliko na tržištu, u Zvezdi su se okrenuli svojoj školi, pa je tako Stanković već sada treninzima prvog tima priključio omladinca Uroša Blagojevića, saznaje "Mozzartsport".

Uroš Blagojević će biti priključen treninzima prvog tima
Uroš Blagojević će biti priključen treninzima prvog timafoto: Starsport©

Reč je o jednom od najboljih igrača omladinskog tima Crvene zvezde, koji je ostavio odličan utisak u ovogodišnjoj Ligi šampiona za mlade, a sada će imati priliku da se direktno pred očima Dejanu Stankoviću dokaže da ima potencijal i da vredi da se u njega polože nade za budućnost.

Tokom igranja u Ligi šampiona za mlade Uroš Blagojević je privukao veliku pažnju skauta brojnih evropskih klubova. Dva puta ga je uživao posmatrao i jedan od skauta Arsenala.

Blagojević neće biti jedini Zvezdin omladinac na narednbim treninzima prvog tima. Pored njega poziv Dejana Stankovića dobio je jedan od najvećih projekata kluba Ilija Babić.

I Ilija Babić će biti na treninzima prvog tima
I Ilija Babić će biti na treninzima prvog tima

Espreso