Sprema se “pakleni” doček za Obradovića! Evo šta je on izjavio pred gostovanje u Beogradu

Prošlo je malo više od godinu dana od kada je Saša Obradović otišao sa kormila Crvene zvezde.

Sada, po prvi put, nakon ne baš prijatnog rastanka, se vraća u Beograd. Imaće Obradović veliki izazov u Evroligi gde sa Monakom gostuje Zvezdi u Pioniru.

"Crvena zvezda ima dobru ekipu, dosta kvalitetnih igrača. Dejan Radonjić radi dobar posao iako su imali dosta problema u poslednje vreme", rekao je Obradović za "Meridijan sport"

Očekivanja za meč u Pioniru?

" Očekuje nas veoma težak meč u Beogradu. Zvezda je ozbiljan protivnik. Međutim, mi moramo da gledamo našu igru i ne smemo da se opterećujemo drugima. Mi znamo naš cilj, a to je da nastavimo dabeležimo pobede u Evroligi. Slavili smo protiv Grka u Atini i sad nas očekuje još jedno teško gostovanje.

Delije
FOTO: STARSPORT©

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Atmosfera u dvorani?

"Atmosfera koju prave navijači Crvene zvezde je svima dobro poznata. I svako voli da igra u takvoj atmosferi. Mi ćemo se truditi da budemo fokusirani na teren i nećemo da dozvolimo da nam navijanje skrene pažnju."

O eventualnom neprijateljskom dočeku Delija.

"Ja sam Zvezdino dete i odrastao sam u klubu. Uvek sam bio veliki zvezdaš i uvek ću ostati. A kakav sam ja čovek, to zna svaka osoba koja je sa mnom bar jednom pričala. A sad da li će neko da staje na moju stranu ili na nečiju drugu, time se neću opterećivati i na to ne mogu da utičem. Samo mogu da kažem da sam uvek bio maksimalno posvećen kada je Zvezda u pitanju i ništa više ne bih dodao"

Može li Monako u top 8 Evrolige?

"Zadovoljan sam postignutim rezultatima u Evroligi. Dobro napredujemo i verujem da imamo šanse da se plasiramo u top 8. Ima još dosta da se igra, ali bitno mi je da dobro napredujemo. Žao mi je što smo zabeležili neke poraze u francuskoj ligi, ali i i tu očekujem dobar ishod", zaključio je Saša Obradović za Meridijan sport

Kurir sport / Meridijan sport