SPREMA SE NAJVEĆA KOŠARKAŠKA EKSPLOZIJA! Monako odustao, jedine dve opcije za Mirotića u Zvezda ili Partizan

Olimpijakos, Panatinaikos, Monako i Olimpija Milano su odustali od angažovanja reprezentativca Španije

Barselona pokušava da raskine ugovor sa Nikolom Mirotićem, ali za sada, obe strane imaju svoje viđenje situacije, dok ostali klubovi polako gube strpljenje. 

Saga oko slučaja "Mirotić" nastavlja se i ove srede. Sa jedne strane, Barselona ga ne želi. Sa druge, Zvezda i Partizan bi ga rado videli u svojim redovima, a utisak je da su mu ostali evropski velikani "okrenuli leđa".

Tako, Eurohoops se poziva na svoje izvore i ističe da je priča oko Mirotića i zaintereovanih strana već "ispričana priča". Ovaj košarkaški portal ističe da su se sve zainteresovane strane, Olimpijakos, Panatinaikos, Olimpija Milano i Monako povukli iz trke za iskusnog košarkaša.

Svaki od klubova ne želi da čeka rasplet situacije Mirotića i Barselone koji se "otegao" i preti dodatno da se zakomplikuje.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kako navode, Olimpijakos je prvi odustao od pregovora sa košarkašem jer: "nema nikakve indikacije da će se spor sa Barsleonom okončati". U Barseloni i žele da okončaju saradnju, a kako nema trenutnog dogovora, jedno od mogućnosti je i ta da mu se godina isplati, a da igra za B tim iz Katalonije, što je bio slučaj sa Tajrisom Rajsom.

Naravno, ova mogučnost je malo verovatana, a, kako evropski timovi ne žele igrača koji "nije završio spor sa svojim matilnim klubom", Eurohopps dodaje da bi jedina opcija za Mirotića mogla da bude Srbija.

Od ranije je poznato interesovanje Crvene zvezde, a poslednjih dana u trku se uključio i Partizan. Crno-beli igraju na kartu Željka Obradovića, a narednih dana biće poznata odluka košarkaša.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: