SPREMA SE EKSPLOZIJA! Luka Milivojević se vraća na Marakanu!?

Na kraju sezone mu ističe ugovor, koji neće biti produžen

Iskusni srpski fudbaler i doskorašnji kapiten Kristal Palasa, Luka Milivojević, napustiće ekipu iz Londona na leto kada mu istekne aktuelni ugovor sa timom, preneo je i sam klub preko svojih javnih glasila.

Milivojević je stigao u Palas 2017. godine iz Olimpijakosa, a u narednih šest godina je čak 198 puta nastupio u Premijer ligi u plavo-crvenom dresu, te je ovom klubu doneo stabilnost u najvišem rangu fudbala u Engleskoj.

Fudbaler je tokom svog vremena na stadionu "Selharst park" uspeo čak da postigne i 28 golova, čime je etabliran na trećoj poziciji najboljih strelaca ovog kluba u Premijer ligi.

Samo godinu dana posle dolaska, 2018. godine, postao je i kapiten kluba, dok svi u klubu imaju samo reči hvale na račun fudbalera.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Srećni smo da smo imali profesionalca poput Luke toliko dugo u klubu. Doprineo je mnogo kako na teren, tako i van njega, on je krucijalna figura našeg opstanka u Premijer ligi - rekao je direktor i suvlasnik kluba, Stiv Periš.

Još nije poznato gde će Milivojević nastupati sledeće sezone, ali jedan od klubova koji se pominje jeste i Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)