SPEKTAKULARAN ZAVRŠETKA PRELAZNOG ROKA! Crvena zvezda će do ponoći potpisati ova 3 igrača!

Jer, tačno u ponoć ističe rok za registraciju igrača za LŠ

Prelazni rok u Srbiji zvanmično se završava 15. septembra, ali je za Crvenu zvezdu današnji dan bukvalno kao poslednji s obzirom na to da do ponedeljka u ponoć srpski šampion mora da registruje igrače za Ligu šampiona!

Otuda će ovaj 4. septembar i te kako stvoriti gužvu na Marakani, pošto će Zvezda do ponoći potpisati čak trojicu igrača. U pitanju su Naser Điga, Šerif Endiaje i Hvang in Beom.

Telegraf je uveliko pisao o njihovom dolasku, Đigu i Hvanga smo prvi najavili, dok je Endijae u nedelju veče i sam potvrdio da napušta Tursku i seli se u Beograd.

Počećemo prvo od njega, jer je Senegalac bio izričita želja Baraka Bahara koji ga vidi kao idealnu devetku srpskog šampiona. Endiaje će biti plaćen Adani četiri miliona, na četiri godišnje rate od po milion evra.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pomenuti igrač je kao član Šangaja proleće proveo u Adani i na 12 mečeva dao je osam golova, da bi u nedelju veče dao prvi gol u tekućem šampionatu - uz još četiri u evropskim kvalifikacijama.

Izgledalo je da će biti najskuplje pojačanje Zvezde u istoriji, sve dok u ponedeljak ujutru nije stigla vest da će Hvang In Beom biti plaćen Olimpijakosu pet miliona.

U pitanju je reprezentativac Južne Koreje za kog je Olimpijakos tražio 15 miliona evra i koji je bio u sportu sa atinskim klubom. Upravo taj spor i pat poziciju Zvezda je iskoristila i uzela jednog od najboljih azijskih fudbalera koji je igrao na SP u Kataru sve mečeve.

Na kraju, Naser Điga stiže iz Bazela na jednogodišnju pozajmicu uz opciju otkupa od dva miliona koja nije obavezna. Već smo pisali o njemu, takođe je Barakova želja u nameri da se defanzivna linija ojača igračem koji poseduje brzinu.

(Telegraf.rs)