SPEKTAKULARAN POVRATAK: Degenek se vraća u Crvenu zvezdu? (FOTO)

Iz dana u dan ređaju se sve spektakularnije najave potencijalnih Zvezdinih pojačanja ovog leta.

Uz pojačanja iz inostranstva koja su u prvom planu, pogotovo kada je u pitanju pozicija štopera, poslednjih dana u medijima se pojavljuju i najave neočekivanih ''transfer bombi''.

Počelo je najavom povratka iskusnog veziste Nenada Krstičića iz AEK-a u Crvenu zvezdu, samo nekoliko meseci pošto se preselio u Atinu, da bi sinoć italijanski mediji lansirali priču o mogućem transferu Aleksandra Kolarova, kapitena našeg nacionalnog tima, iz Rome na ''Marakanu''.
Ali, ni to nije sve!

Današnji ''Kurir'' otkriva svoja najnovija saznanja, a to je Zvezdin navodni pokušaj da u svoje redove vrati odličnog štopera Miloša Degeneka iz saudijskog Al Hilala!

Baš kao i Krstičić, Degenek je zimus, dakle pre nepunih pet meseci napustio Crvenu zvezdu i preselio se u Al Hilal koji je srpskom šampionu na ime obeštećenja platio 3.6 miliona evra, a pisalo se da će Degenek u novom klubu zarađivati dva miliona evra po sezoni, bez bonusa i premija.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tokom proleća je uglavnom bio standardan u ekipi Al Hilala, ostavio je dobar utisak baš kao i u Zvezdi, ali izgleda da možda ipak nije sve ni u novcu.

Degenek nikad nije krio svoju veliku ljubav prema Zvezdi, pa je odmah po završetku sezone doputovao u Beograd i sa svojim doskorašnjim klupskim drugovima proslavio osvajanje nove titule.

''Kurir'' danas navodi da je Degenekov menadžer već stupio u kontakt sa čelnicima Al Hilala, kako bi pokušao da izdejstvuje povratak iskusnog štopera na pozajmicu u Crvenu zvezdu, koja bi tako dobila najbolje moguće pojačanje pred početak novih kvalifikacija za Ligu šampiona, s obzirom da Degeneku ne bi bio potreban nikakav period adaptacije na Milojevićev sistem rada.

Što je najvažnije, Degenek bi rado prihvatio ovu opciju, ali se postavlja pitanje koliko bi Zvezdu koštao njegov povratak na pozajmicu.

Pratićemo situaciju narednih dana, za sada deluje kao ''nemoguća misija'', ali hajde da ne žurimo sa zaključcima. Zvezda je prošle godine sa Boaćijem pokazala da i takve misije može uspešno da reši...

sportske.net