SPEKTAKL! Zvezda danas slavi rođendan, besplatan ulaz

Ujedno, crveno-beli dočekuju i Novi Pazar

Imala je Crvena zvezda u godinama iza nas proslave rođendana za pamćenje, o čemu smo već pisali, a na Marakani su se potrudili da i ovaj 78. koji danas slave ponese jednu vrstu spektakla i ostane upamćen!

Zvezda od 16.00 časova dočekuje Novi Pazar u okviru 26. kola Superlige Srbije, a crveno-beli su pripremili boigat program za navijače koji su najavili dolazak na rođendan.

Ulaz na Marakanu je besplatan, a na proslavi rođendana nastupiće KUD Abrašević i tom prilikom otpevati i odsvirati Zvezdinu himnu.

Prethodno će crveno-beli osmislili program za najmlađe navijače koji počinje od 14 časova, a zabava će biti organizovana u promenoaru koji se nalazi kod Red Star šopa. Deca koja u pratnji roditelja budu posetila Marakanu, u nedelju će moći da se druže sa animatorima, koji su spremili specijalan program za najmlađe navijače Zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mališani će imati priliku da iskažu kreativnost i na njima svojstven način izrade čestitke za Zvezdin rođendan, a klubu požele ono što bi najviše voleli da vide u narednom periodu od prvotimaca. Pored toga kako to običaj i nalaže, s obzirom da Crvena zvezda slavi 78. rođendan, slavlje će uveličati i prava zvezdaška torta. Kako bi dečiji kutak u potpunosti ispunio očekivanja mališana, od 14 časova će biti moguće i iscrtavanje lica, te će tako najmlađi zvezdaši moći da se u potpunosti pripreme za utakmicu protiv Novog Pazara koja počinje od 16 časova - stoji u saopštenju kluba.

Kada su u pitanju ostali navijači, oni "veliki", iz kluba su poručili da svi dođu na stadion najmanje pola sata pre početka utakmice kako bi uživali u bogatom programu.

Svi putevi vode na Marakanu. pozivamo vas da dođete i spektakl učinite još većim. 78. godina ljubavi i strasti prema Zvezdi - poručile su Delije svojim otvorenim pozivom u javnosti.

(Telegraf.rs)