SPEKTAKL! Postoji mogućnost da se Radonjić vrati u ZVEZDU!?

Crvena zvezda neće oklevati ukoliko joj se ukaže prilika da vrati brzonogog fudbalera

Nemanja Radonjić je jedan od fudbalera koji bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, saznaje Kurir. U slučaju da ta mogućnost bude dostupna rukovodstvo crveno-belih neće oklevati, već će učiniti sve da ga dobije na jednogodišnju pozajmicu.

Olimpik iz Marselja čiji je Nemanja Radonjić fudbaler prosledio ga je u berlinsku Hertu, ali tamo brzonogi fudbaler gotovo i da ne igra. Nemački klub je u velikoj problemu, predstoji mu borba za opstanak i nije u prilici da razigrava tuđe igrače. Plus, cela ekipa je u karantinu od 14 dana, jer je nekoliko fudbalera i članova stručnog štaba obolelo od koronavirusa.

U Olimpiku iz Marselju već sada razmatraju situaciju šta uraditi sa Nemanjom Radonjićem. Novi trener Horhe Sampaoli razmišlja da upozna Srbina tokom letnjih priprema, a onda odluči, da li da ga zadrži u ekipi ili prosledi na novu pozajmicu. Tu je šansa Crvene zvezde, a ako se to desi Terzić i Mrkela neće oklevati. 

Horhe Sampaoli
FOTO: AP

- Igrače koji su na pozajmici proučavamo i pratimo isto koliko i one koji su sa nama u klubu. Oni koji imaju potencijal ostaće tu sledeće sezone, oni koji nemaju moraće da potraže novi klub – rekao je Sampaoli.

Nemanja Radonjić, Crvena zvezda - CSKA
FOTO: REUTERS

Povratak Nemanje Radonjića u Crvenu zvezdu na jednogodišnju pozajmicu mnogo bi značio Dejanu Stankoviću u kvalifkacijama za Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Sa druge strane, Nemanja Radonjić bi dobio utakmice u nogama što bi radovalo Olimpik iz Marselja, a najviše selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Kurir.rs