SPEKTAKL! Loža Marakane će biti puna skauta za VEČITI DERBI, evo koga prate

Predstavnici nekolicine moćnih evropskih klubova gledaće uživo susret Crvene zvezde i Partizana

Predstojeći 164. večiti derbi neće moći da dočara ljubiteljima fudbala pravu strast kada su susreti Zvezde i Partizana u pitanju, jer neće biti publike zbog pandemije korona virusa, ali skauti najjačih klubova sveta imaće priliku da budu među privilegovanima koji će imati mesto da uživo sa Marakane gledaju meč.

Naime, za prisustvo na Marakani već su "aplicirali" skauti nekolicine velikih evropskih klubova.

Kako Telegraf saznaje, među njima su Juventus i Inter iz Italije, Borusija Dortmund iz Nemačke, Lion iz Francuske i Benfika iz Portugalije. Uz njih je tu još skauta drugih evrpskih klubova čija imena nisu tako zvučna kao što su ova navedena.

Svi navedeni klubovi poznati su i po tome da često umeju da "nanjuše" talenat i da dobiju "zlatnu koku" koju kasnije mogu da prodaju za ogroman novac.

Juventus je čak tražio dva mesta za svoje predstavnike, a prisustvovaće lično i šef skauting službe "Stare torinske dame".

Nije poznato zbog kojih konkretno igrača dolaze, ali i Zvezda i Partizan u svojim ekipama imaju nekolicinu izuzetno talentovanih mladih igrača, koji bi lako mogli da zapadnu za oko skautima ovih velikana i da se nađu u njihovom tefteru.

Podsetimo, meč između Zvezde i Partizana na programu je u sredu od 18 časova na Marakani. Zvezda je trenutno na liderskoj poziciji sa 9 bodova prednosti devet kola pre kraja. Eventualnom pobedom crveno-beli bi faktički rešili prvenstvo, dok bi u slučaju trijumfa Partizana šampionat mogao ozbiljno da se "zakuva" u završnici.

Telegraf.rs