ŠPANCI TVRDE! Punter ostao u Partizanu zbog Nikole Mirotića!?

Zanimljiva tvrdnja

Košarkaško leto u Evropi je tek počelo, transferi se vrše na svakom ćošku, a već je viđeno i nekoliko velikih potpisa u timovima širom Evrolige. Jedan od najvećih jeste i potpis Kevina Pantera, koji će i naredne dve sezone ostati u Partizanu, dok se i dalje čeka odluka oko Nikole Mirotića.

Kevin Panter je bio već viđen kao bivši košarkaš Partizana, pošto je dostigao i navodni ugovor sa Barselonom koja je pripremila neverovatnu cifru za ovog košarkaša, koja se i njemu dopala.

Međutim, nedugo zatim je Kevin Panter odlučio da ostane u klubu, da prihvati i bolje uslove Partizana i ostane u Beogradu. Odmah je za njim to uradio i Zek Ledej, a potom i Aleksa Avramović, dok Španci iznose i jednu zanimljivu teoriju o potpisu kapitena crno-belih.

Naime, španska "Marka" tvrdi da je transfer Pantera u Barselonu propao samo zbog Nikole Mirotića, koji i dalje nije rasčistio, a gde španski reprezentativac traži od ekipe iz Blaugrane da mu isplati celokupan preostali ugovor.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nije Barselona u preterano sjajnoj poziciji, pa zato i ne mogu da isplate čitav ugovor, te traže dogovor. Marka navodi da je to razlog i zašto Panter nije potpisao, jer su se u Barseloni uplašili za svoj novac.

Barselona je u međuvremenu potpisala ugovor sa Đoelom Parom iz Huventuda, poslali su ponude za Vilija i Huanča Ernangomeza, dok Marka tvrdi da su se zbog toga oprostili od Pantera, za šta krive Mirotića.

Takođe, Marka u svom tekstu ističe i da je Panatinaikos novi klub koji se zanima za Nikolu Mirotića, pored Monaka.

(Telegraf.rs)