ŠOKANTNO SAZNANJE!? Ibrahimovića vređao funkcioner iz VRHA SNS-a

Iza Crvene zvezde je jedan od najbolnijih poraza u istoriji kluba, o čemu je Direktno.rs već pisao, ali i klupsko saopštenje koje u najmanju ruku izaziva polemike u javnosti i među navijačima.

Pominjati medije i mešanje politike u poraz od Šerifa, a ne spomenuti da slika Aleksandra Vučića i dalje krasi kancelarije na Marakani jeste licemerno, a još je licemernije što do dan danas ne znamo ko je iz lože vređao Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi, zbog čega su crveno-beli bili lišeni pomoći navijača starijih od 14 godina.

Nije sramota ne ući u Ligu šampiona, ali jeste onako odigrati u Moldaviji i izgubiti od kluba za koji je Zvezda (ili bi bar trebalo da bude) pojam.

Ono što je interesantno jeste da uprava kluba braneći se od kritika meša politiku, iako je jasno, a i navijači su to pokazali, da im smeta slika predsednika države u prostorijama kluba.

Direktora čuva Vučić: Navijači Zvezde traže da Terzić skloni stranačke slike i da Mrkela ode!

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Na sve to, zar nije politika, da još od 18. februara ne znamo ko je na nacionalnoj osnovi vređao Zlatana Ibrahimovića, svetsko fudbalsko ime i velikog prijatelja Srbije i srpskog naroda?

Podsetimo da je na utakmici sa Milanom, koja je igrana pred praznim tribinama, bilo svega nekoliko desetina ljudi u loži i da se tačno znalo ko je bio prisutan na stadionu i od koga su došle sramne uvrede ("balijo" i pi**o").

Prošlo je šest meseci, javnost još ne zna, a Zvezda očigledno neće da se zna, ili ne sme, ko je taj koji je vrađeo Ibru, ali se zna da je iz vrha Srpske napredne stranke i da je imao propusnicu broj jedan na toj utakmici.

Umesto nemuštih saopštenja, Zvezdi bi bolje bilo da istraži ko im prlja ime kluba, ko je taj koji je Ibrahimovića nazvao "balijom" i "pi**om", jer će se to kad-tad saznati. Skrivanje istine nikom nije dobro donelo…

Zvezda se oprostila od Lige šampiona golom iz ofsajda

Izvor: Direktno