ŠOKANTNO! Mora da se isprazni cela dvorana kako bi se utakmica nastavila, navijači Zvezde odbijaju da napuste dvoranu

ŠOK!

Sve informacije pročitajte u pasusima ispod

Ako ste zamišljali način na koji bi najspektakularnije mogla da se zatvori ova sezona u ABA ligi, teško da biste izabrali nešto drugačije pored pete utakmice između Crvene zvezde i Partizana.

Sastav Dejana Radonjića dobio je prva dva meča pred svojim navijačima, Obradovićevi momci su uzvratili i sve je spremno za poslednji obračun.

Ko uzima titulu i ide u ABA ligu (Arena Sport Premium 1, 20.00)?

TOK UTAKMICE

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

III ČETVRTINA - PREKID

- Tek nakon kompletnog pražnjenja dvorane "Aleksandar Nikolić" utakmica će biti nastavljena.

- Prema prvim informacijama našeg izveštača sa lica mesta, biće ispražnjena cela dvorana! Veliki broj navijača je sada završio na parketu dvorane "Pionir" i nije jasno kako će se ovo razrešiti. Policija za sada ne reaguje. Delegat Slavenko Babić je rekao da će hala biti ispražnjena, a ako to ne bude moguće, da će se diskutovati o daljim koracima.

- I igrači se sada povlače u svlačionice. Pitanje je koliko će sada potrajati ovaj prekid. Za sada nema informacija da li će doći do pražnjenja tribina. Čeka se zvanična odluka delegata, prema prvim informacijama izveštača TV "Arena Sport".

4. minut (39:39) - Ništa od koša Pantera. Faul Dalasa Mura. Lazić sklanja Ledeja i poentira za novo izjednačenje na meču. Još jedan dugačak napad Partizana, Lesor se izborio za posed posle čega je fauliran. Ledej promašuje na neverovatan način za tri, hvata Lesor dva skoka u napadu i imaće dva slobodna bacanja. Prekid meča! Sudije su trkom pobegle u svlačionicu, navijači su počeli da ih gađaju predmetima sa tribina.

2. minut (37:39) - Nema trojke Lazića, Kalinić ispravlja i ubacuje loptu iz ofanzivnog skoka. Smailgaić je potom fauliran, a zatim se naređala i izgubljena lopta Partizana. Luka Mitrović izjednačuje. Faul pravi Luka Mitrović, biće to dva slobodna bacanja za Pantera. Pogodio je oba. Nema koša za Kalinića. Umalo izgubljena lopta Zagorca. Ledej je izborio duži napad, ali je Partizan opet loše odreagovao. Gledaće se i da li je nesportski faul Lesora, koji je isprva dosuđen, a Koljenšić kaže - nije. Dug napad Zvezde, promašaj Davidovca za tri.

- Počeli smo! Posle 33 minuta pauze, utakmica se nastavlja.

- Sudije su se posle poduže pauze konačno našle na terenu. Videćemo kada će se nastaviti igra. Za sada još nema uslova za tako nešto, a prošlo je tačno 30 minuta od kraja prvog poluvremena.

- Poluvreme je bilo planirano da počne pre oko 10 minuta. Igrači su i dalje na terenu i zagrevaju se. Nema informacija kada će se dvoboj nastaviti. Sada je i predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović otišao do tog dela tribina kako bi zamolio navijače da odu odatle.

- Potrajaće pauza između dva poluvremena. Problem je što su navijači u međuvremenu popunili deo tribina iza koša kod tunela iz kojeg treba da izađu sudije, što nije dozvoljeno na osnovu kazne ABA lige. Igrači se zagrevaju dok članovi obezbeđenja pokušavaju da isprazne taj deo tribine.

- Kako je tekla druga četvrtina kroz objektiv kamere:

II ČETVRTINA

Telegraf.rs