ŠOKANTNA PONUDA NA MARAKANI! Slovenci žele da kupe 5000 sezonskih ulaznica za LIGU ŠAMPIONA

Sve je sada na Crvneoj zvezdi

Utakmice Crvene zvezde ovog leta, kao i kompletne promene u klubu su očigledno uzele ogromnog zamaha i probudile su interesovanje navijača širom Srbije, ali i izvan granica naše zemlje. Kako su preneli domaći mediji, a kako je i potvrđeno Telegrafu, ogromno interesovanje je stiglo iz Slovenije.

Naime, čak 5.000 zahteva je stiglo iz Slovenije za Premijum sezonske ulaznice, kako bi gledali Ligu šampiona, što je dovelo i samu Crvenu zvezdu u dilemu.

U klubu iz Ljutice Bogdana čak razmišljaju i da blokiraju u toj zamisli, dok je stigao i odgovor u vidu onlajn kupovine.

S druge strane, Zvezda bi u tom vidu dobila i ogromnu finansijku injekciju upravo iz Slovenije, pogotovo s obzirom na to kada se 5.000 ulaznica pomoži sa cenom jedne karte. Što se tiče cena karata, ukoliko je neko bio član i prethodne godine, on će dobiti i popust, te će tako premijum sezonsku ulaznicu za istok platiti 16.000 dinara, zapad košta 19.500, dok je za sever potrebno izdvojiti 9.500 dinara.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ukoliko je pak slučaj da neko želi ove sezone i da postane član kluba, on će morati da izdvoji 30.000 dinara za zapad, istok će koštati 25.000, a sever 14.500.

U Zvezdi su trenutno uvereni da će rasprodati sve sezonske, iako je trenutno prodato oko 10.000 u dosadašnjoj prodaji koja traje od 20. juna.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: