ŠOKANTAN TRANSFER U SRPSKOM FUDBALU! Zvezda htela da ga plati 2 miliona a on pojačao Spartak iz Subotice

Ovaj transfer je ostao čudan za mnoge pratioce fudbala u Srbiji

Fudblaska javnost u Srbiji je ostala u nekoj vrsti čuđenja, nakon što je Spartak iz Subotice doveo Edmunda Ada iz Šerifa.

Ado je već dugo figurirao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, klub sa Marakane je potrošio više od godinu dana pokušavajući da ga dovede, ali bi se uvek nešto izjalovilo.

Sve je to iskoristio Spartak, koji je mladog fudbalera iz Gane doveo u svoje redove.

Predsednik kluba Nikola Simović otkrio je i za "MozzartSport" kako je i došlo do transfera.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ado je raskinuo ugovor u Šerifu jer je bio u nekoj vrsti sukoba sa klubom. Sve je čisto što se tiče njegovih papira. Poslednjih meseci je bio suspendovan i nije igrao, pa pretpostavljam da se zato ohladio i interes Crvene zvezde. Mi smo porcenili da je ovo dobra prilika i veliko pojačanje za Spartak, malo smo odrešili kesu i doveli ga - rekao je Simović.

Čak se i sam Edmund Ado oglasio nakon što je pristigao u ekipu Subotice.

Izuzetno su me svi lepo prihvatili u klubu i drago mi je da sam ovde. Nisam još imao prilike da treniram sa momcima, ali sam na internetu pogledao hajlajtse sa poslednjih nekoliko utakmica. Mislim da Spartak ima kvalitetne fudbalere, došao sam da im pomognem. Znam koje su ambicije kluba, nadam se da ćemo stvoriti dobru atmosferu i zajedno ostvariti ciljeve.

(Telegraf.rs)