ŠOKANTAN DETALJ KOJI NISTE VIDELI! Odbio da pruži ruku Dekiju, pa divljao i šutirao sta je stigao na klupi

Gabonac ponovo pokazao da ima temperament

Crvena zvezda je doživele košmarno ispadanje iz plej-ofa Lige šampiona, pošto je faktički izvršila "samoubistvo" na Marakani.

Zvezda je samu sebe izbacila, najpre posle kiksa Borjana na kraju prvog poluvremena, a zatim i posle autogola Milana Pavkova u 90. minutu.

Meč je obeležio i momenat u 53. minutu kada je iz igre izveden Gelor Kanga, koji je bio u neverici kada je video da ga trener Dejan Stanković izvodi iz igre.

Kanga je u prvom poluvremenu bio motor Zvezdine ekipe, dirigovao je igrom crveno-belih, ali je dobio žuti karton i on je tada zbog "lude" glave uvek tempirana bomba.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Takođe, imao je možda i ključnu grešku neposredno posle odbranjenog penala Borjana u poslednjem momentu prvog poluvremena, kada je umesto kontre koja je mogla da donese prednost od 3:0, poklonio rivalu loptu posle čega je pao i gol, uz pomenuti kiks Borjana na golu.

Ipak, kada je Kanga izveden iz igre, počeo je žestoko da negoduje. Najpre je je sklopio ruke, stavljao ih preko lica i u neverici ih pomerao dok je napuštao teren.

A onda, kada je izveden, svašta je rekao Dejanu Stankoviću, a potom i odbio da mu pruži ruku, koji je ovaj već pružio ka njemu. Kanga je samo prošao pored trenera uz reči nezadovoljstva, a onda je na klupi imao i izliv besa, kada je šutnuo flašice s vodom koje su bile poređane.

Podsetimo, ovo nije prvi put da su Kanga i Stanković u sukobu, to se jednom već desilo kada je posle meča sa Slovanom iz Libereca pre dve sezone došlo do haosa u svlačionici. Razlog je takođe bilo to što Kanga nije pružio ruku Stankoviću, a takođe je tada izveden iz igre u 53. minutu.

Sukob je bio žestok, da je Gabonac bio na pragu odlaska iz Zvezde, ali su kasnije stvari između njih "ispeglane", a Kanga je čak često kasnije i trčao Stankoviću u zagrljaj posle golova.

Ipak, posle ovakvog novog poteza, pitanje je koliko će Stanković i Zvezda imati tolerancije za Kangin novi ispad.

(Telegraf.rs)