ŠOK! Zvezda prihvatila ponudu za Degeneka, ali postoji jedan problem

Za sada, štoper ostaje na Marakani

Miloš Degenek je dobio "zeleno svetlo" da može da napusti Marakanu ove zime, nakon što je Zvezda prihvatila ponudu austrijskog LASK-a u iznosu od 800.000 evra za obeštećenje, saznaje Telegraf.

Austrijski je želeo da angažuje štopera crveno-belih, koji je nakon greške protiv Midtjilanda pao u drugi plan kod trenera Dejana Stankovića.

Crveno-beli nisu bili previše zahtevni kada je obeštećenje u pitanju, želeli su da izađu u susret Degeneku koji je mnogo učinio za klub, pa su posle pregovora pristali da obeštećenje bude i manje od milion evra, koliko je bila prvobobitna cena za Degenekovu slobodu.

Klubovi su se "našli" na 800.000 evra, međutim, Degenek nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima koje je pred njega izneo klub iz Linca.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kako saznajemo, LASK je Degeneku ponudio gotovo duplo manju platu u odnosu na onu koju ima na Marakani, pa je računica australijskog reprezentativca bila jasna.

Takođe, kako saznajemo, Degenek je dugo bio u pregovorima sa jednim našim agentom oko transfera u Ujedinjene Arapske Emirate, ali je ta priča propala, pa možda i to ima uticaja na odluku da se odbije LASK.

Svakako, do kraja prelaznog roka ima još mnogo vremena, pa će biti interesantno videti šta će na kraju biti sa Milošem Degenekom, koji je u proteklom periodu najavljivao rastanak sa Zvezdom pojedinim porukama na društvenim mrežama, ali se to kasnije primirilo.

Telegraf.rs