ŠOK! Žestok sukob Kange i Stankovića… Gabonac pred odlaskom iz Zvezde!?

Neprimeren gest Gelora Kange posle meča sa Liberecom mogao bi da znači i njegov kraj drugog mandata na Marakani

Reprezentativac Gabona Gelor Kanga po svemu sudeći završio je svoj drugi mandat u Zvezdi, i to na neslavan način!

Kako Telegraf saznaje, Kanga je izazvao potpuni haos u svlačionici crveno-belih posle meča sa Slovanom iz Libereca, gde je izbio žestok sukob između njega i trenera Dejana Stankovića

Kanga je odbio da pruži ruku Stankoviću kada je izmenjen u 53. minutu, a njegovo ponašanje u svlačionici posle meča dodatno je iznerviralo trenera Zvezde.

Kako saznajemo, Stanković je nakon meča sa Slovanom ušao u svlačionicu kako bi čestitao igračima pobedu, rukovao se sa svakim, a kada je Kangi pružio ruku, on mu jedini nije odgovorio na isti način. Nije mu pružio ruku, niti je želeo da ga pogleda. Sve vreme je samo gledao u telefon.

Trener crveno-belih je bio strpljiv i nekoliko puta ga pitao šta nije u redu i zašto neće da se rukuje sa njim, na šta mu je Kanga odgovarao: 

- Pričaćemo u Beogradu.

Stanković je ponovo instistirao da mu Kanga kaže šta nije u redu, ali je Zvezdin vezni samo ponavljao da će razgovarati u Beogradu. I dalje je odbijao da pogleda Stankovića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Njegovo ponašanje je iznerviralo Stankovića koji mu je povišenim tonom rekao da je nedopustivo za tim kao što je Crvena zvezda i za timski duh koji se neguje da se on ponaša tako. Rekao mu je da se ne ponaša timski, nego sebično. Posle toga je prestao svaki razgovor između njih dvojice.

Sada i ne čudi onako nedolično ponašanje Kange na aerodromu posle meča sa Liberecom, kada je izazvao skandal i otimao kofer carinicima, jer je to očigledno bila posledica nervoze zbog sukoba sa trenerom u svlačionici.

Kangi ovo nije prvi prestup ovakvog tipa. Podsećamo, on je slične probleme pravio i Vladanu Milojeviću, koji je insistirao na njegovoj prodaji, ali i Miodragu Božoviću, kada je u svlačionici posle meča u Ivanjici 2017. želeo da se obračuna sa tadašnjim kapitenom Aleksandrom Lukovićem, i zvao ga da se pesnicama razračunaju, o čemu je Telegraf takođe pisao.

Bio je Kanga prgav i u duelima sa Partizanom, pa je tako svojevremeno umalo izbio sukob ispred svlačionice između njega i Evertona posle jednog večitog derbija.

Čelnici Zvezde sada imaju ozbiljan problem kako će rešiti problem koji je nastao sa Kangom. Teško će ubediti Dejana Stankovića da ga vrati u tim, jer bi tako narušio atmosferu u svlačionici, pa se prodaja nameće kao neminovnost u januarskom prelaznom roku.

Telegraf.rs