ŠOK ZA ZVEZDAŠE! Odlazak na pomolu…

Potvređno...

Iako je u Crvenu zvezdu stigao u poznim igračkim godinama, kao 34-godišnjak pre nepune dve godine, grčki as Stratos Perperoglu se pokazao kao pun pogodak crveno-belih, bez obzira na probleme sa povredama koje je posebno imao ove sezone.


Opravdao je velika očekivanja i dao značajan doprinos prošlogodišnjim Zvezdinim trofejima i plasmanu u Evroligu. Letos je postigao dogovor o nastavku saradnje, ali veliko je pitanje šta će se dogoditi ovog leta.


U avgustu će napuniti 36 godina, ali još ne planira da ''okači patike o klin'', što je, između ostalog i potvrdio u razgovoru za podkast ''Krosover''. Ipak, izgleda da njegovi planovi u narednom periodu neće biti vezani za Zvezdu.

''Voleo bih da idem u Grčku da odigram još jednu godinu i da tamo završim karijeru. Ne znam u kom timu, ali dobro bih se osećao ako bi bilo tako i uradiću tako'', izjavio je Perperoglu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sportske.net


Podsetimo, juče je i supruga Bilija Berona po odlasku iz Beograda nagovestila da je i odlični šuter spreman za ''novo poglavlje'' u svojoj karijeri.